Коледа с Училища  ЕВРОПА - ЗА ТЕДИ!

14 Декември 2019

КОЛЕДА – ВРЕМЕ ЗА ДОБРИНИ!

БЛАГОТВОРИТЕЛНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ 

По случай наближаващите коледни празници, Училища ЕВРОПА – Перник канят своите ученици на благотворително театрално представление в помощ на Теодор  Велинов от Кюстендил.

Актьорите от ДТ „Боян Дановски“ – Перник ще представят специално за учениците на Училища ЕВРОПА спектакъла „Книжни сладкодумци“ на 14 декември (събота), 2019 г., от 11.30 часа. 

14-годишният Теодор  Велинов от град Кюстендил е влюбен във футбола. Мечтите му да тича с топката рухват през месец май тази година, когато е диагностициран с остеосарком на бедрената кост – силно агресивен рак на костите. В края на месец август, въпреки усилията на лекарите в Германия, Теди загуби единия си крак.

По традиция, Училища ЕВРОПА организират ежегодно благотворителни инициативи в дните на големите християнски празници, с които подпомагаме нуждаещи се деца и техните семейства.

Тази Коледа  посвещаваме на Теодор. 

Със закупуването на покана за театър Вие ще дарите надежда на Теди. Може да се включите и в благотворителния базар след представлението с приготвени от Вас и децата лакомства, както и да си харесате от подготвените за събитието сувенири.Поканите Ви очакват в офисите на Училища Европа!

Благодарим ви предварително! И не забравяйте - за малкото добро отвръща се с голямо !

Ето и дарителската сметка, на която се събират дарения за лечението на Теодор:

Дарителска сметка:

IBAN:BG25UBBS80021083543740
BIC:UBBS BGSF
Титуляр:Теодор Даниелов Велинов

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail