Изпити за сертификати на Кеймбридж

25 Октомври 2022

Възползвайте се от отстъпка от 10% за явяване на изпити за сертификати на Кеймбридж в оторизирания изпитен център на Училища ЕВРОПА BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж.

Международно признатите сертификати на Кеймбридж отварят нови възможности за младите хора на България - да завършат престижни университети, да имат блестящо кариерно развитие и по-добър живот като цяло.

Гордеем се с натрупания през годините опит в провеждането на изпити за сертификати на Кеймбридж на най-високо ниво и изключително високите резултати на нашите кандидати.

На провежданите от нас изпитни сесии могат да се явят както индивидуални кандидати, така и организирани групи от частни езикови школи и образователни институции в много градове в цялата страна.

Екипът ни е съставен от професионалисти с дългогодишен опит в подготовката и провеждането на изпитите за международни сертификати.

Изпити за сертификати на Кеймбридж с 10% отстъпка:

B2 First (FCE)

Формат на изпита

Изпитът тества четирите езикови умения – четене, писане, слушане и говорени в четири изпитни части: Reading and Use of English, Writing, Listening, Speaking. Сертификатите при успешно взет изпит са с оценка А, В, С, според броя на точките, които кандидатът е получил. B2 First (FCE) е на ниво В2 от Общата европейска езикова рамка.

Изпитна сесия: 10.03.2023 г.

C1 Advanced (CAE) 

Формат на изпита

Изпитът тества четирите езикови умения – четене, писане, слушане и говорени в четири изпитни части: Reading and Use of English, Writing, Listening, Speaking. Сертификатите при успешно взет изпит са с оценка А, В, С, според броя на точките, които кандидатът е получил. САЕ е на ниво С1 от Общата европейска езикова рамка.

Изпитна сесия: 11.03.2023 г.

A2 Key и B1 Preliminary 

Тези сертификати за възрастни показват способност за общуване на езика в ежедневни ситуации и добра основа за усъвършенстване на езиковите умения. Дават възможност за работа, обучение и пътуване. Изпитите тестват четирите езикови умения – четене, писане, слушане и говорени в три изпитни части: Reading and Writing, Listening, Speaking. Сертификатите за успешно взет изпит са с оценки “Pass with distinction”, “Pass with merit” и “Pass” според броя на точките, които кандидатът е получил. A2 Key е на ниво А2, B1 Preliminary – на ниво B1 от Общата европейска езикова рамка.

Изпитна сесия: 11.03.2023 г.

NB. Офертата за явяване на изпити за сертификати на Cambridge Assessment English е валидна при записване на поне 4 души до крайния срок за записване за предстоящата изпитна сесия, обявен от Университета Кеймбридж.

Отстъпката от 10% за притежатели на Kaufland Card не може да се комбинира с други актуални отстъпки на Училища ЕВРОПА.

Отстъпката от 10% за притежатели на Kaufland Card важи за периода от 31 октомври 2022 г. до 05.02.2023г. за явяване на изпити за сертификати на Кеймбридж. 

Как да се възползвате от отстъпката: обадете ни се и продиктувайте Вашето име и номер на Kaufland Card: 02/988 42 20

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail