Курсове по разговорен английски език за българи в чужбина!

30 Юни 2022

Запиши се с -35% отстъпка през юни!

„Говори с ЕВРОПА”

Разговорен английски език от българи за българи в чужбина!

 ОБАДЕТЕ НИ СЕ: 02 / 988 42 20 и 0879 352 734

  ИЛИ НИ ПИШЕТЕ НА e-mail: ecet@ecet.bg

Живеете в чужбина и имате нужда от обучение по английски на разбираем език? Нашите индивидуални онлайн курсове са точно за вас!

ЗА КОГО? Курсовете по английски език за българи в чужбина са разработени в различни професионални направления като хотелиерство, ресторантьорство, туризъм и др.,  и са подходящи за хора, желаещи да започнат или надградят знанията си по езика в конкретна професионална сфера. Вие решавате в каква сфера да насочим курса ви!

КАКВО? В курсовете се набляга на развиване на говорните умения, като занятията се водят от професионални български преподаватели с голям опит по специално разработени учебни методики. Курсът е съобразен с нивото на всеки обучаем. Получавате и безплатен достъп до онлайн платформа за допълнителни упражнения.

КОГА? Учебните занимания се провеждат в удобно за обучаемите време, 2 или 3 пъти седмично по 2 учебни часа. Всеки учебен модул се състои от 30 учебни часа, като вие решавате от колко модула имате нужда.

ЦЕНА НА ЕДИН МОДУЛ: 1 155 евро. Само сега – 35% намаление при записване през юни = 750 евро за един модул! Плащане на две вноски.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ: 02 / 988 42 20 и 0879 352 734

ИЛИ НИ ПИШЕТЕ НА e-mail: ecet@ecet.bg

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail