Безплатен практикум по английски език през септември в Училища ЕВРОПА-Добрич

08 Септември 2022

Cool4School

БЕЗПЛАТЕН ЕДНОСЕДМИЧЕН ПРАКТИКУМ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

За деца от 1-5 клас

Започнете с летящ старт учебната година! Cool4School! е практикум по английски език, специално разработен от методическия екип на Училища ЕВРОПА. Практикумът е предназначен за деца от 1-5 клас и включва преговорни занимания и интерактивни образователни игри по английски език, създадени по оригинална методика, които опресняват и затвърждават езиковите умения на децата. Занятията са организирани по забавен и приятен начин и се водят от най-опитните преподаватели на Училища ЕВРОПА, а нашият екип ще даде професионална насока и консултация за езиковото развитие на учениците.

COOL4SCHOOL! - ПЕТ ДНИ Х 2 УЧЕБНИ ЧАСА - БЕЗПЛАТНИ ПРЕГОВОРНИ ЗАНЯТИЯ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. В периода 8 до  14 септември 2022г!

Cool4School!  е чудесна възможност за всеки ученик да НАУЧИ ПОВЕЧЕ преди началото на учебната година и шанс за всеки родител да НАУЧИ ПОВЕЧЕ за нас и да се увери в  качеството на нашето обучение!

Със записването в практикума Cool4School!  автоматично получавате възможност за  5% ОТСТЪПКА от годишната такса при записване за новата учебна година в Училища ЕВРОПА.

Местата са ограничени! Краен срок за записване 5 септември 2022г! Очакваме ви на тел.: 0886000680 / 0882886307 или на място в учебния ни център на ул. "Отец Паисий", № 19 в Добрич.

Нашата цел:

  • Да мотивираме децата да изучават чужди езици.
  • Децата да се запознаят със съвременните методи на обучение в Училища ЕВРОПА.
  • Децата да затвърдят и обогатят знанията, получени през учебната година.
  • Децата да участват в интересни и забавни занимания с най-опитните преподаватели на Училища ЕВРОПА

Ние ще ви предоставим:

  • Професионална консултация за езиковото развитие на учениците.

Безплатна диагностика по английски език за родителите и консултация за възможностите за развитие.

 

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail