Английски език с Училища ЕВРОПА в Шумен и Нови пазар

15 Септември 2020

Записване за новата учебна 2020/2021 година

Училища ЕВРОПА продължават записванията за курсове по английски и други езици в Шумен и Нови пазар за деца, възрастни, фирми и институции. Висококвалифицираните преподаватели и учебниците и помагала от световноизвестни издателства са гаранция за качеството на получаваното образование.

Повече от 25 години Училища ЕВРОПА® са лидер в чуждоезиковото обучение, с най-голямата верига от учебни центрове в цялата страна. Името ни винаги е било синоним на качество, което е доказано многократно от резултатите на нашите ученици у нас и по света, и от професионалната им и житейска реализация.

ЦЕЛОГОДИШНИ  ОТСТЪПКИ
  • 10% комисионна от таксата на всеки доведен нов ученик
  • 5 % при внасяне на пълна такса
  • 20 % за втори член от семейството
  • 50 % за редовно записани студенти
  • 50% за втори чужд език 
25 години учим езици заедно!

Обучението по английски език за деца през учебната година се провежда от 1 октомври до 31 май. Заниманията са два пъти седмично, в удобно за децата и родителите време. Децата учат в малки групи, в модерни класни стаи с интерактивна среда. Опитните ни преподаватели използват оригинални учебни системи и съвременна методика, включваща езикови игри, практически занимания и изпълнение на творчески задачи.

При записване се провежда събеседване с родителя и детето, за да се определи подходящото ниво за обучение. 

Обучението по английски език е съобразено с възрастовите особености на децата, с техния общ езиков и житейски опит. Децата активно участват в учебния процес и се запознават с чуждия език като друг код за общуване. Поставят се основите на овладяването на английския език, като у децата се развиват уменията слушане, говорене, четене и писане, и се възпитава усет към езика.

Провежда се текущ контрол чрез тестове по международни стандарти. Крайната цел е достигане на сертификатните класове и успешно полагане на международно признати изпити.
Успешно завършилите получават сертификат за съответното ниво от ЕСЕТ и ICC-The International Language Association, съгласно Общата европейска езикова рамка, Europass езиков паспорт и/или Европейско езиково портфолио.

Внимание! Завършилите ниво Primary – P2 получават безплатна подготовка за явяване на теста за първото ниво на изпитите YLE -  Starters на Cambridge English Language Assessment. Завършилите нива S1 и S2 получават безплатна подготовка за явяване на теста за второто и третото ниво на изпитите YLE - Movers и Flyers на Cambridge Assessment English. Завършилите нива S3 и S4 получават безплатна подготовка за явяване на изпитите KET и PET на Cambridge  Assessment English.

Ново!

Безплатна онлайн платформа за всички курсове по английски език по Програма + 100 – специално разработена e-learning платформа за образователни и самообучителни ресурси в електронна среда. Там ще намерите образователни  граматични и лексикални аудио и видео материали, интерактивни упражнения  и интересни английски книги и игри за всички възрасти и нива на владеене на английски език.

Безплатен достъп до онлайн тестове за всички нива в обучението ни както и за подоготовка на сертификатни нива  на Cambridge Assessment English : Pre A1 STARTERS, A1 MOVERS, A2 FLYERS, A2 KEY,  B1 PRELIMINARY.

Допълнителна безплатна подготовка в сертификатните класове: + 100 часа работа във виртуална среда под формата на онлайн практикум за изпитите на Cambridge Assessment English, тестове и упражнения за B2 First, C1 Advanced , C2 Proficiency, дигитални книги за допълнително четене и др.

Онлайн тест

Тук можете да направите и безплатен онлайн тест за установяване на  вашето текущо ниво на знания по английски език. След като проверим теста, ще се свържем с вас на посочения телефон или имейл, за да обсъдим резултата ви и възможностите за обучение при нас..

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 2-5 КЛАС

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 5-12 КЛАС, СТУДЕНТИ И МЛАДИ ВЪЗРАСТНИ (I част - Use of English)

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 5-12 КЛАС, СТУДЕНТИ И МЛАДИ ВЪЗРАСТНИ (II част - Writing)

Записване онлайн! 

Ако желаете, може да се запишете и онлайн. Отворете, попълнете и ни изпратете ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЗАПИСВАНЕ

Очакваме ви на телефони: 054 / 830 949, 0887 594 831
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail