Английски език на топ ниво в твоето училище в Пловдив!

10 Август 2020

През новата учебна 2020/21 година Училища ЕВРОПА в Пловдив предлагат изнесено обучение по английски език в базите на  ОУ „Алеко Константинов” и СУ „Софроний Врачански” за ученици от 1 до 6 клас.

Опитните ни преподаватели използват оригинални учебни системи и съвременна методика, включваща езикови игри, практически занимания и изпълнение на творчески задачи.

Обучението по английски език е съобразено с възрастовите особености на децата, с техния общ езиков и житейски опит. Децата активно участват в учебния процес и се запознават с чуждия език като друг код за общуване. Поставят се основите на овладяването на английския език, като у децата се развиват уменията слушане, говорене, четене и писане, и се възпитава усет към езика.

Провежда се текущ контрол чрез тестове по международни стандарти. Крайната цел е достигане на сертификатните класове и успешно полагане на международно признати изпити.
Успешно завършилите получават сертификат за съответното ниво от ЕСЕТ и ICC-The International Language Association, съгласно Общата европейска езикова рамка, Europass езиков паспорт и/или Европейско езиково портфолио.

Очакваме ви на телефон: 0882 886 318
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail