Анджелина от Разград със стипендията „LEARNING SPIRIT” за ноември!

18 Ноември 2021

Поредната стипендия по програмата „Learning Spirit” на фондация „Ст. Атанасов” и ЕСЕТ ООД, която се присъжда всеки месец на един ученик от 42 учебни центъра на Училища ЕВРОПА в България, е за Анджелина Ваньо Тодорова от Училища ЕВРОПА-Разград.

Анджелина се обучава тук без прекъсване от ниво J2 досега и показва отлични резултати. Тази година тя се яви на изпитна сесия за сертификат B2 First  (FCE) на Кеймбридж в оторизирания ни изпитен център за изпитите на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж, а догодина ѝ предстои явяване за C1 Advanced (CAE) - квалификация на високо ниво, която дава възможност за работа и обучение в над 3000 университета, компании и държавни учреждения.

Ето какво сподели Анджелина с нас: „ Още петгодишна се научих да чета на български и тъй като започнах да проявявам интерес към чужди езици, майка ми ме записа още в предучилищна възраст в Училища ЕВРОПА. Всички около нас бях скептично настроени и казваха, че ми е рано, но майка ми настоя. Оттогава не съм прекъсвала сериозното си обучение по английски език, а тази година се явих на изпит за сертификат B2 First  (FCE) на Кеймбридж и го взех с отличен резултат. Искам да  благодаря за подготовката за изпита на госпожа Ирина Радионова – не мисля, че някой друг би се справил по-добре от нея. Вече мога да кажа, че говоря английски свободно, благодарение на Училища ЕВРОПА.“

Пожелаваме на Анджелина да продължи със същия дух и отлични резултати!

Припомняме, че стипендиантската програма е създадена с цел да поощри и възнагради любознателния дух на децата и усилията им в изучаването на чужди езици и ще бъде давана всеки месец на един ученик от  42 -та учебни центъра на Училища ЕВРОПА.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail