58 деца от Велико Търново на световно ниво на изпитите за сертификати на Кеймбридж

12 Октомври 2021

Блестящи резултати на лятната изпитна сесия за международните сертификати на Кеймбридж в оторизирания подготвителен и изпитен център на Училища ЕВРОПА.

Успешно приключи лятната изпитна сесия 2021 за международно признатите сертификати на Кеймбридж в оторизирания изпитен център на Училища ЕВРОПА към Cambridge Assessment English – BG015 ECET – Europe Schools. Резултатите красноречиво говорят за нивото на обучение в националната верига с 42 бази в цялата страна и 28 годишен опит.

Изпитите се проведоха в 11 града в България, което е голямо улеснение и удобство за всички желаещи от даден регион да се явят в оторизиран център, без да се налага пътуване на далечни разстояния. Училища ЕВРОПА - Велико Търново е местният подготвителен и изпитен център за региона, с управител и дългогодишен преподавател г-жа Виктория Заевска.

Признати от над 20 000 университети, институции и работодатели в целия свят, сертификатите на Кеймбридж са авторитетно доказателство за високо ниво на владеене на английски език. Изпитите на Университета Кеймбридж са сред най-популярните езикови изпити в света. По статистика на именитото учебно заведение всяка година около 1.5 милиона души от целия свят проверяват и сертифицират езиковите си умения в оторизирани от университета официални изпитни центрове. Голямата популярност на тези изпити се дължи на факта, че точната и надеждна оценка, която дават, е призната от хиляди образователни институции и работодатели по целия свят.

„Тази година, кандидатите за сертификати на Кеймбридж от Велико Търново успешно положили изпитите бяха 91% от явилите се.“, сподели г-жа Заевска. „Рекорден брой, обаче, бе броят на явилите се ученици сред най-малките ни възпитаници в YLE нивата в базата на училището – общо 23-ма, които постигнаха 100% успеваемост и заслужиха престижните си сертификати. Независимо от извънредните епидемиологични мерки, при които трябваше да работим, ние доказахме опита си и успешните практики за работа в онлайн среда.“, допълни още управителят на обучителния център.  

„Десетки хиляди са учениците в цялата страна, на които Училища ЕВРОПА са дали възможност през годините да постигнат повече в своето образование, кариера и личностно израстване. Благодарим на всички тях за доверието, което ни гласуват през годините. Доверие, което ще продължим да заслужаваме с труда и знанията на всички наши учители във всяка класна стая.“

„Поздравяваме всички ученици, положили успешно изпитите за сертификати на Cambridge Assessment English. Благодарим ви за положените усилия и блестящото представяне!“, с тези думи г-жа Заевска завърши церемонията по раздаване на тазгодишните сертификати на Кеймбридж във Велико Търново.

Подготовката на следващите кандидати за сертификати на Кеймбридж за лятна изпитна сесия 2021/2022 вече тече. Повече информация за записванe и регистрация можете да получите на тел. 0887366333 и 0879352677 или на място в базата на обучителния център на ул. Ниш 7, ет. 4, гр. Велико Търново. 

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail